ВАСКРС 2017

ЊЕГОВО ПРЕОСВЕШТЕНСТВО ЕПИСКОП ФРАНКФУРТСКИ И СВЕ НЕМАЧКЕ Г. Г. СЕРГИЈЕ  ЈЕ СЛУЖИЈО УЗ ВИШЕ СВЕСТЕНИКА И ЂАКОНА У ПАРОХИЈИ ЗА ЦЕНТРАЛНИ ШВАРЦВАЛД.

У ТОКУ КРАТКИ СНИМКИ СЛУЖБИ СА БЕСЕДАМА. 

ВАСКРШЕЊЕ ХРИСТОВО 16.04.

НА САМ ДАН ВАСКРШЕЊА, 16. АПРИЛА 2017. ГОДИНЕ, СУ ПРОТОПРЕЗВИТЕР МИЛЕНКО МАРКОВИЋ И ЂАКОН МИЛУТИН МАРИЋ ОДРЖАЛИ СВЕТУ ЛИТУРГИЈУ У ХРАМУ СВЕТОГ АРХАНГЕЛА МИХАЈЛА У ФИЛИНГЕН-ЂВЕНИНГЕНУ.

ВЕЛИКА СУБОТА 15.04.

На најсвјетлији празник Христовог Васкрсења, 16. априла 2017. године, свечаним чином Васкрсења и евхаристијским сабрањем које је у суботу на недјељу предводио, Његово Преосвештенство Епископ франкфуртски и све Немачке г. Сергије, прослављен је овај велики празник у храму Светог Архангела Михаила у Филинген – Швенингену.

ВЕЛИКИ ПЕТАК 14.04.

На вечерњоj молитви Великог Петка, 14. априла 2017. године, које је служио Његово Преосвештенство Епископ франкфуртски и све Немачке г. Сергије, уз саслужење протопрезвитера Миленка Марковића и ђакона Милутина Марића, свечано је изнешена плаштаница на предивно украшен Христов гроб.

ВЕЛИКИ ЧЕТВРТАК 13.04.

ВЕЧЕРЊА МОЛИТВА И ЧИТАЊЕ ДВАНАЕСТ ЈЕВАНЂЕЉА:

СВЕТА АРХИЈЕРЕЈСКА ЛИТУРГИЈА:

На празник Великог Четвртка, 13. априла 2017. године, Његово Преосвештенство Епископ франкфуртски и све Немачке г. Сергије, предводио је свечано евхаристијско сабрање у храму Светог Архангела Михаила у Филингену.

НА КРАЈУ СЛУЖБЕ ЈЕ ОДРЖАН ОБРЕД ПРАЊА НОГУ.

ПОСЕТИОЦИ:

Serbisch- Orthodoxe- Kirche 

Parrei für Schwarzwald

 

IP

Druckversion | Sitemap

© Serbisch- Orthodoxe- Kirche für zentralen Schwarzwald in Villingen-Schwenningen. StartseiteImpressum | Kontakt 

Bei Problemen/ Wünschen/ Anregungen/ Lob/ Kritik wenden Sie sich bitte an unseren Webmaster. Vielen Dank. 

LogOn-Area


Anrufen

E-Mail

Anfahrt